Γιατί να γίνετε μέλος της Alliance Française της Λεμεσού ;

 

 

Γιατί η Alliance Française της Λεμεσού είναι μια οργάνωση με πλούσιο έργο, η οποία προσφέρει στον κάθε πολίτη την ευκαιρία να απολαύσει σε τακτική βάση πληθώρα πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων. Η εισφορά σας ως μέλος της οργάνωσής μας, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αλλά και να διατηρούμε τα όσα κτίσαμε από την ίδρυση της οργάνωσής μας μέχρι σήμερα. Ως μέλος της οργάνωσης μας μπορείτε να επωφεληθείτε των μειωμένων τιμών (τιμή μέλους) σε ορισμένες από τις δραστηριότητες μας και να ενημερώνεστε τακτικά για τις μηνιαίες μας δραστηριότητες.

 

Ως μέλος της Alliance Française της Λεμεσού, μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες που προσφέρουμε μπορείτε επίσης να γνωρίσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα από διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς .

 

Ακόμη και αν δεν είστε γαλλόφωνος, η κοινότητά μας σας επιτρέπει να διατηρήσετε ή να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς με τη Γαλλία και τη Γαλλοφωνία γενικότερα.

 

Πως μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητας μας ;

 

Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής με τα προσωπικά σας στοιχεία και υποβάλετε το έντυπο αυτό στο οίκημά μας, μαζί με το ποσό των 20 ευρώ (ετήσια συνδρομή).

Ετήσια συνδρομή: 20 ευρώ
Location
Επικοινωνία:
κ. Κατερίνα Καλογήρου
Γραμματέας
Αγίας Σοφίας και Διονύσου 20,

3065 Λεμεσός, Κύπρος.

 

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή: 

15:00 - 19:00

Τρίτη και Πέμπτη:

16:30-20:30 

 

Τηλ: +357 25 877784

Φαξ: +357 25 662633

 

alliancefrancaise@cytanet.com.cy

Connected with us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon

© 2019 Alliance Française de Limassol - Archives