Πολιτιστικά δρώμενα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διασκεδαστικές παιδαγωγικές δραστηριότητες κτλ.
Προσεχείς εκδηλώσεις

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ALLIANCE FRANCAISE ΛΕΜΕΣΟΥ- ΜΑΡΤΗΣ 2020

Ο Διεθνής Οργανισμός της Γαλλοφωνίας, με 88 κράτη μέλη και από τις 5 ηπείρους  γιορτάζει φέτος την  50η επέτειο από την ίδρυσή του. Η Κύπρος, συνδεδεμένο μέλος από το 2006, συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις με σύνθημα την ισότητα, την αλληλεγγύη και τη συμφιλίωση.

Η Alliance Française Λεμεσού, είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με έδρα τη Λεμεσό, το οποίο έχει ιδρυθεί σύμφωνα με το καταστατικό και τους σκοπούς της Alliance Française η οποία  ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1883, με στόχο τη  διάδοση της Γαλλικής γλώσσας και του Γαλλικού πολιτισμού στην πόλη της Λεμεσού, και τη  στήριξη και προώθηση των σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας, δίνοντας ώθηση στις ανταλλαγές σε γλωσσικό  και πολιτισμικό επίπεδο. 

Η Alliance Française Λεμεσού συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις του μήνα Γαλλοφωνίας τον Μάρτιο του 2020, μαζί με τις πρεσβείες των χωρών μελών τις Γαλλοφωνίας που εδρεύουν στην Κύπρο (Πρεσβεία της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ελβετίας, του Λιβάνου, της Ρουμανίας, της Αυστρίας, της Ιρλανδίας, των προξενείων του Καναδά και της Τυνησίας) σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς  της Λεμεσού.

Η Alliance Française Λεμεσού σας προσκαλεί να στηρίξετε το πιο κάτω φιλόδοξο πρόγραμμα που προσφέρει στο Γαλλικό και Γαλλόφιλο κοινό της Λεμεσού.

Location
Επικοινωνία:
κ. Κατερίνα Καλογήρου
Γραμματέας
Αγίας Σοφίας και Διονύσου 20,

3065 Λεμεσός, Κύπρος.

 

Δευτέρα - Παρασκευή: 

15:00 - 19:00

Τηλ: +357 25 877784

Φαξ: +357 25 662633

 

alliancefrancaise@cytanet.com.cy

Connected with us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon

© 2019 Alliance Française de Limassol - Archives